Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rim-senryu


Gamla år

god natt gamla år

jag ligger hellre än står

när klockorna slår




Bunden vers (Annat versmått) av Solitaire VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-31 23:20



Bookmark and Share


    tramp
Ja man får sova in det nya året
Bra bejakat

Gott nytt !


2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP