Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

streck i räkningen

Det ritas vita strimmor på himmelen vid gränsen ut mot rymd
som streck i räkningen för gas
obetald än så länge
men notan kommer
var så säker
med ränta på ränta
snart

den landar på den rike mannens bord
vilken
emellertid
oförskämt nog bara rapar och fiser
säger sig inte vilja kännas vid den

bortrest på semester




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-02 12:14



Bookmark and Share


    Marica Dahl
;) Ligger en hel del sanning i denna något ironiska text!
2016-01-10

  Staffan Nilsson
Rikemannens värld.
"Sopberget på Rivieran" är en lysande dokumentär
http://urplay.se/Produkter/190629-Sopberget-pa-Rivieran

2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP