Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten då flickan med det korpsvarta håret fick sina vingar

Då han äntligen kom till henne
brast alla fördämningar

och som en vårflods vilt forsande vatten
drogs hon med i ett kärleksrus

utan dess like

för ingen annan fanns
som kunde beröra

hennes längtande kropp och själ
så som han gjorde

just då




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-03 21:35



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Inte svårt att ryckas med i förälskelsens flod. Mycket känslor här!
2016-01-06

  Lars Hedlin
Oj så gott så fint :)
2016-01-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar kärleksforsning
2016-01-05

  Peter Stjerngrim VIP
:)
2016-01-05

  aol
Oj rycktes bara med härligt medryckande skaldat,
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP