Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Jag vet dom åren du blödde som mest
Orkeslös utfläkt mot världen
Vilka tighta band vi fick
När vi såg att det bara fanns vi

Det syns inte men jag kan känna
Det vi byggde blev så solitt att ingen släpps in
Dessa rum är våra
Här slickar vi varandras sår

Ute delar vi med oss vad vi lärt av varandra
Men aldrig vi låter någon se våra sår
När styrkan sviker stänger vi om oss

Vi låter ingen vagga oss
Önskan finns
Vad är den värd utan tillit
Vi har vaggat varandra genom livet
Min vän som aldrig sviker
Min själ




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-03 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP