Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten betraktelse

Detta är min 1 141 text, helt otroligt.

Var hade alla dessa texter funnits
om inte poeter.se fanns
vem hade fått läsa om
alla tokigheter jag skrivet.

Hur kan man producera så många ord
och texter av några bokstäver.
Var kommer allt ifrån?





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-04 08:44



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Magiskt är vad det är....

Hur och Vem skulle du varit om du inte fått ur dig alla dessa ord?
2016-01-04

    ej medlem längre
Från en sann poet.
Mvh annokas
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson