Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV program

Vi har bonde söker fru
Farmen
Big Brother
Idol

osv osv osv

när kommer Poet söker sin penna på tv?




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-04 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha jätterolig
Mvh annokas
2016-01-09

  Maiah VIP
Där kläckte du en idé
2016-01-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Hahahaha.....
skulle tro att det bara är en tidsfråga nu när du tog upp ämnet....


2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson