Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Det som är värre än att vara döv, blind och stum

är att inte vara det.

Du är ett misstag och ett missförstånd,

det som får plats i en främlings byrålåda.

Våga aldrig växa, för då tar du någon annans plats.

Du kan aldrig blunda och drömma om frihet,

när du förväntas le på beställning.

Du är en biroll i huvudpersonens periferi,

en vägg, ett bollplank, ett koncept.

Det som du söker är omöjligt att finna,

när din frihet är andras fruktan.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-04 16:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för

"när din frihet är andras fruktan"
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M