Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I stridens hetta kan vad som helst hända...


Den olyckliga romaren

De romerska rumlaren runkade rotlöst
sitt huvud och bedjade fotlös sin bön
I striden han råkat bli huggen helt handlöst
förmodligen för att han visat sitt kön

Hans bepansrade fordon
var endast skodon

För honom det slutade tråkigt med bröl!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-04-27 13:10



Bookmark and Share


  C Cobain
En prafras på "It's a Sicilian message. It means Luca Brasi sleeps with the fishes.....:-)
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden