Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psyk-karma

rädslan att upprepa
misstag och falskhet
är ständigt närvarande

även om år har gått
plågar jag mig än
önskar jag kunde

slänga mitt karma på
soptippen
men hur ska jag

källsortera?




Fri vers av Bengt VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-06 18:35



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Modigt utlämnande!
2016-01-06

  Niliboy
Ja, alla som vet nåt om psyk kämpar för frihet från besvären och med sig själv. Jag har tron som hjälper mig.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP