Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Jag sväljer varje daglig påminnelse
om allt som inte går att ändra
om alla ord som är för sena att säga
som sägs till tomma sömnlösa nätter

om du är sanningen så ber jag
om du är skulden så hör jag

låt mitt liv vara offer, förövare och evigt skyldig
låt dem vandra i ljuset
och aldrig tvingas till förlåtelse

Låt mina andetag
sjunka in i dimman
och aldrig återkomma




Fri vers av Tolte
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-07 03:31



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
En text som är mycket bra.
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tolte