Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåmesar och näbbmöss

På gränsen mellan sanning och fiktion
surrar telefonrösten om frukten i köket och sängen i garaget
och om huset blir för kallt kan saker på vinden gå sönder
så kom ihåg att kolla termometern

På gränsen mellan förståelse och empati
sitter stumma blåmesar på vakt över boet
blickar ut över en förvånande lång höst
dagen innan den fösta snön
då alla fågelungar dör




Fri vers av Tolte
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-07 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte