Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans på rosor

För den som saknar taktkänsla
är livet ingen dans på rosor
Inte heller är det en fest
för den som aldrig blir bjuden
Somliga påstår att livet är en schlager
men vad vet väl de om musik?




Fri vers av Elias.W
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-08 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W