Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Att välja!

 

 

Mamman hade stått och
bakat hela dagen. Bordet
var överfullt med kakor
av olika slag.

Då kom den 4-årige sonen
in i köket.

- "Titta", sa mamman, "så
många kakor jag har bakat.
Vill du smaka? Du får ta
vilken du vill!"

Han stod en lång stund
och bara tittade och
sedan sa han:

 

 

- "Har du inga bullar?"

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-01-16 11:07



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Du får springa ner till Ica och köpa frysta bullar till barnet
Eller barnet kan gå ner och handla själv

:-)

Kram Kram
2016-01-25

  anits VIP
Åh, så härligt med barn, säger precis som dom känner!
2016-01-25

  Sommarina VIP
Ha ha. Så typiskt :)
2016-01-22

    ej medlem längre
Smart drag!
2016-01-21

    Dan Myrbeck
Beslutsångesten kan bryta ut tidigt i livet..
2016-01-19

  Linda CH VIP
Underbart! Barn är både härliga och mycket ärliga. Fint fångat!
2016-01-18

    ej medlem längre
Typiskt - så väl fångat! :)
2016-01-18

  Anya VIP
hahaha Det där känner jag igen. Men barn är barn och ärligheten är så fin. Bra fångar du barnet här...det som du gjort i tidigare texter också. Du är bra på det.
2016-01-17

  Lars Hedlin
:) Underbart :) kram
2016-01-17

    ej medlem längre
Bullar är allt bättre än kakor, tycker jag också!
2016-01-16

  Bibbi VIP
Så likt barn.
2016-01-16

  Eva Helene VIP
Åh så rart, man bara smälter!
2016-01-16

  Stefan Albrektsson
Svårt att bli arg över sådan barnslig direkthet ; ) Och samtidigt så likt oss (åtminstone mig) - svårt att vara nöjd med det "som ligger på bordet"...
2016-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul! Känns igen. Barn är rakt på. Inga krusiduller, där inte. Så skulle man våga vara som vuxen.
2016-01-16

  överlevaren VIP
Dom små liven, spontan och ärlig!
Texten underhåller och roar!
2016-01-16

    ej medlem längre
Gulliga omedelbara ungar!
2016-01-16

  louisegirl
Ungar är för goa ;)
Härlig och fint skrivet
2016-01-16

  Marianne Räf
En kräsen liten baddare !
Jag brast ut i skratt !!!
2016-01-16

  Olof Lagerhorn VIP
Så kan det va, helt plötsligt inträffar ett paradigmskifte:)
2016-01-16

    ej medlem längre
Härlig text! *
2016-01-16

  Heikki Hellman
Flitig mama, humoristisk son! Båda har fina kvaliteter!
2016-01-16

  Angela Bohlin VIP
Himmel så sött... Barn är ju fantastiska!
2016-01-16

  Ljusletaren
Dagens bästa skratt :-)
Tack för det/ kram
2016-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar i många olika sammanhang!
2016-01-16

  Niliboy
Ja, den va fin!
2016-01-16

  soligajag_1 VIP
Åhhh. . Va barn är härliga!!
Så naturliga!!
Härlig poesi om mamma som bakar och bakar i sin anletes svett så kommer sonen.. .
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP