Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån är jag

Jag är en person som, gillar ordning och reda

men inte var, när eller hur

kanske bara orden jag gillar
i rätt ordning.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-08 16:54



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Du är underhållande du Lars :)
Fyndig text.
2016-01-08

  Evelyn Falk Möller VIP

Jag är också en person som gillar ordning och reda - mitt i oredan finns ett visst ordningssystem
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson