Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar var vi..



Jag är på väg -
vad veta mer än detta?
Jag bär en väg
varthän har vindlar att berätta,
men någonstans
vill färdens vittring föra
och allt här fanns
av kallt, mig skall ej alls beröra.

Vi når ett spår -
vad finns väl mer att finna?
Om vanvettsår
skall intet ont oss minna,
så syster om
jag vigd till flykten faller
se himlen kom
som stigna iskristaller.

Vad vittrat sås
skall skördar återbörda
till symbios
med stråk än oförstörda.
Vi är på väg
begråt nu intet annat,
vi är vår väg
förlåt mig att jag stannat.














Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-12 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På väg...genom år och snår...av svårigheter och framgång...
Gillar versformen, fint flyt med omväxlande korta och långa versrader!
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP