Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vals

De dansar vals
runt runt runt
till ljuslågornas takt
till böckerna på pianot
till maskarna under huden




Fri vers av Tolte
Läst 123 gånger
Publicerad 2016-01-09 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte