Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad av mig själv

Jag trodde och hoppades att årets helger, jul och nyår
skulle bli de bästa någonsin...
men ack vad jag bedrog mig och lurade mig själv,
hur kunde jag tro något sådant, jag är tydligen född enbart för
att kämpa, kravla, se det svarta, och inte få känna mig glad eller lycklig!

Jag försökte iallafall söka det ljusa inom mig, och på utsidan,
men det överskuggades snabbt av ett mörker,
där inget ljus kunde tränga emellan,
och alla känslor av uppgivenhet kom över mig likt en dimma
där mistluren skrek varnande i bakgrunden,
men det var försent, det fanns ingen räddning,
ingen återvändo...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-09 22:35



Bookmark and Share


    snöö
Sorliga ord, men så välskrivna, berörande. En fin dikt om det svåra.
2016-01-24

  SatansSon VIP
jag väntade mig himmelriket både till jul o nyår. tji fick jag.
2016-01-22

  den nakna poeten
du har allt som behövs för att lyckas det har du redan gjort du berör många och året är inte slut en det kanske är slutet på något gammalt och början på något nytt stressa inte gör dej skälv stark du är en sådan vacker människa och person godtrogen och givmild det är kanske det som är ditt problem du vill alla väl kram conny
2016-01-10

    ej medlem längre
Du kämpar och strider och det speglar av sig i dina ord.
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP