Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Jag vet varför jag lever
det finns ingen försoning
inget romantiskt skimmer
när vi närmar oss kvällens tredje bar

inga rädda kaniner här
bara vargen i näbbmössens klor
i livet för att minnas
för rättvisa
för att svaja hem genom natten




Fri vers av Tolte
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-10 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte