Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn

Vi är sandkornen som föraktar oss själva.

Vi kryper över lik för att få en sekund i solen.

Vi skaver ned varandra med våra vassa armbågar.

Vi vittrar sönder, tillsammans.

Vi är en levande massgrav i ständig rörelse.

Vi är maskinen, cirkeln och andningen.

Vi är den döende odödliga öknen.

Vi bryts ner, tillsammans.






Övriga genrer av A.F.M
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-10 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M