Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tusen gånger förlåt


Christina Aguilera

Jag hoppas att du sjunger som Christina Aguilera
byter toner mot glidningar och njutningsfulla darrningar

Jag hoppas att inga av mina ord
längre ekar i mörkret

att ingen stoppar dig




Fri vers av Tolte
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-10 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte