Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen II

När blev du familj för mig?
till dig skulle jag aldrig vara tvungen
alla ord är förlåtna då vi stänger alla dörrar
nästan ett år
och inget öppet fönster

Fiskar trivs bäst i havet




Fri vers av Tolte
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte