Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets blick

Jag såg dom,
barnaögonen i lägret.
Vidöppna ögon
utan glädje eller sorg.

Kanske drömmer dom
om en värld utan krig,
den egna familjens lycka
och mat i en korg?




Fri vers av Martin Lind
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-11 11:44



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gör ont i hjärtat.. Den blicken... Så långt från vad ett barn ska behöva vara med om...
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Mitt modershjärta blir starkt berört när jag ser alla dessa barn med tomma ögon!
Ibland tror jag att de inte ens har drömmarna kvar.
Hoppas de får hjälp innan det är för sent.
2016-01-11

    ej medlem längre
Fin och viktig dikt
Mvh annokas
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind