Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bratislava

och Donau
flytter i
den här staden
med

men den andas
grå betong
och evig ensamhet

och ett trist
hotelrum
i en utkant

har sett mina
innersta tårar
när arbetskollegor

ser mig med
skalet jag
egentligen hatar




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre