Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är som Downtown Abbey.

Vi är som Downtown Abbey,
relationsdrama i kostymer.
Tror du att jag bryr mig?




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-12 15:54



Bookmark and Share


  Roger Karlsson
så kort så gott - det omfattande i det lilla - konst
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt