Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När snön faller

Det är mörkt ute
Snön faller
Tomt på gatorna
Många sover nog redan
Andra är vakna
Den vitmålade världen
har lagt sig som ett täcke
Kryddad med barr och kvistar
Fotspår som ännu syns
täcks snart av nysnö
Vi gömmer världen en stund
Glömmer oss själva för en stund
Är den här planeten bebodd
kan en utomjording undra
Här finns inget liv
Livet är täckt med vitt
och skymd av det mörka
Natten fångar in oss 
En ensam katt söker skydd
Tomma är gatorna
Vit är snön

Än så länge




Fri vers av HelenaOd
Läst 369 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-14 09:42



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fin bild av hur det ser ut där du befinner dig du har fångat
Kramar
2016-01-16

  Ewelina Mann
Djup, vacker och berörande !
2016-01-14

  Lars Hedlin
bra bildligt och starkt skriftat!
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd