Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinter, älskade vinter!


Det är kallt nu!


I vissa vädertyper
är ändock hjärtat varmt
vilket är tur!

Hur skulle det annars gå?




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-14 12:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, precis, hur skulle det annars gå!
2016-01-14

  lodjuret/seglare VIP
Hur rätt har då icke Jack
som en sorts bjärt attack
solen lyser sin bana milda
precis som våra själar vilda
bebor även folket sin Barack
2016-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Mitt hjärta är varmt av hat - mot kylan och vintern.
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST