Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snape

Det var i måndags jag såg dig dö sist
Det gjorde lika ont varje gång
Det är slut nu
Du tog med min barndom




Fri vers av Onnahed
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-14 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onnahed