Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bästisar <3


Snygg och snoz

Snygg och snoz
två tjejer som gillar gos

Sötsnippa och sockerpulla
Som skratta och gulla

Ingen kan nog förstå
Hur vi kan bete oss så

Två tjejer som varandra gillar
Men ändå föredrar killar

Kärlek mellan vänner
Som vågar säga vad vi känner

Glädje och sorg vi delar
Vi varandra helar

Ger varandra positiv energi
I denna underbara vänskapsmagi




Fri vers av Maggan
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-14 20:43



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-24

  Lars Hedlin
Underbart :) kram
2016-01-17

  DominiQueen
Medsmittandee (autocorrect tog ordet) :-)
2016-01-16

  DominiQueen
Härligt och nedsmittande, vet precis känslan... Ljuvligt med väninnan så varmt och nära i hjärtat...

Värme
DominiQue
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan