Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingstjärna

 

Ser du månen

hur nära den känns ikväll, syster? 

 

Jag räknar stjärnor 

över himlavalvet, för dig.

 

Du var alltid den

som lyste starkast, av oss två.

 

Ser du månen 

hur nära den känns ikväll, syster? 

 

Du  kommer alltid brinna 

i mitt hjärta, som min tvillingsjäl. 

 

För alltid, för evigt

för ditt liv har bara slocknat här.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-01-15 17:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så sorgligt men vackert skrivet..
2016-05-08

  Mike
Otroligt vacker och stark text om de som finns och inte finns kvar. De som lyser starkt. De som brunnit ut. De som precis börjat en resa mot någonting. De som har modet att börja sin resa på nytt.
2016-01-31

  Änglaögon
Vemodsvacker text som berör.
2016-01-21

    Lars Gullberg
vilken underbar bukett med de vackraste blommor du plockat här

Så fina rader om innerlighet


2016-01-21

  Lars Hedlin
Underbart fint skapat!
2016-01-17

  anathema VIP
Sakralt vackert och hoppfullt! Gillar den andliga tonen.
2016-01-16

  Ingrid Trolle
Mycket vackert skaldat
till en tvillingsjäl
2016-01-16

  ULJO
Så vackert till en tvillingsjäls minne
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP