Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är barn involverade dessutom, det skulle skada dem säger hon och förseglar mitt öde med cementfötter kvar i jorden


prolog

Jag vet inte vad jag mest
skulle vilja amputera
vargens yl, kattens klo
klöser alla väggar i mitt nya bo
med stulna fjädrar och dun

om ingen stannade
skulle inget stoppa det
om alla stannade
skulle det då inte behövas?
om jag försvinner
blir säkert
inget kvar




Fri vers av Tolte
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-01-15 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte