Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är


Manlighet

För mig var det Errol Flynn
Som barn
Idag ser jag en man utan identitet
Allt som är av ondo förknippas med mig
Kvinnan är offer, hon slår aldrig
Hon blir slagen, våldtagen hon har ingen skuld
Det trodde jag tills jag såg att vi är människor
Som är i krig




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-16 00:10



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Jo, mannen är hotad i sin nya kostym men kvinnan slår inte på grund av mannens fysiska styrka, hon vinner inte den striden. Könen måste lära in den andra världen kontra man kvinna.
2016-02-06

    Dan Myrbeck
Jaa, inte helt enkelt, det där med våra könsroller..
2016-01-19

  Lars Hedlin
Olika tider olika känslor..man slutar aldrig förvånas...
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano