Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sju av tjugosju.


VID FASTSLAGNA MISSTAG

Kom när vad det hela innebär.

VÄNT RÄTT ÄR VÅR VERKLIGHET
VÄRMANDE ALLT SOM ÄR VILSET
OCH KASTAT HIT RÄTT OCH VIST
VRIDER VI HÄR OVISST VISST!

Känn väl rättad orsak och verkan.

Släng dig ner rubbad åt de rubbade!
Slakta ytliga betraktelsernas slöjor!
Slå mynt av olösliga grumliga tankar!

Ska ni tigga här om att bli dödade
så kommer ni aldrig att bli nekade.

Sällan orkar framtiden innesluten fullföljas när
sävlig dumhet på grönbete, i sin dödade glädje,
säljer Ödet till en närmast ofattbar aningslöshet

Stärkt återvänd blir återfunnet
ställt bland villkorens alla ogräs;
ständigt mellan sällsynt och… Inget.

Gott att tydligt se vad tomheten visar
där minst ovilja mot blir mest vilja till

Du är nu vad det hela innebär.




Fri vers av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-16 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP