Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots allt hemskt som händer i världen, kylan och mörkret så kan man känna sig lycklig bara man har rätt inställning och något att att hoppas på.


Himlen i mitt hjärta

När kylan biter och man fryser mest hela dagen
Ständig oroskänsla gör att det svider i magen
Då tackar jag min lyckans evigt strålande stjärna
På en bättre plats högt där ovan tänker jag gärna
Hoppet sviker aldrig så länge som det finns liv kvar
Det kan alltid bli bättre bara man den chansen tar
Tro på hoppet inombords och våga leva idag
För det finns ljus glimtar i vardagen av alla slag.

Det brinner en hoppets låga så strålande och klar
Den som är vän med alla många vänner också har
Gör ditt bästa, det räcker mycket längre än du tror
Om du ser möjligheter ljuset i ditt hjärta bor
Vi bygger upp tillsammans beroende av varann
Tänk inte på vad du ej kan utan på vad du kan
Världen din blir mycket bättre av ljusare tankar
Vid själens rofyllda hamn där kan du kasta ankar.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-16 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson