Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör man på natten när man inte kan sova... jo, skriver detta:


Stört i sömnen

Tyst vandrar ljuset
den vandrar tyst i natten
----------
morgonen tvekar




Fri vers av Rimsmeden
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-04-28 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden