Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Agonist och Antagonist - Han

Du skapar stormar inom mig
river upp havets botten
blästrar mig med sand

Naken

Alla dörrar öppnas
de går inte att låsa
du bär på alla nycklar

Avklädd

Du är en blandning av neurotransmittorer
lämnar mig inte oberörd

Blottad




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-16 20:25



Bookmark and Share


  Henning Hson
Applåderar!!...och tummen upp!
(inte samtidigt)
2016-01-21

    ej medlem längre
sädbubblor+
2016-01-18

    Marica Dahl
En stark och riktigt snygg text. Välskriven och rytmisk, snyggt upplägg och vackra formuleringar. Gillar denna mycket, bokmärker!
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa