Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är evig

Förlorad i en värld som aldrig glimrar
bortglömd i en tanke som inte existerar.
Där någonstans mellan mörker och ljus
lever skuggor ur det förflutna.

Sliter min själ i tusen bitar
under stjärnors klara glans.
Bränner mitt sargade hjärta
till minnet av den jag var.

Ensam
Förlorad
Bortkastad
Evig




Fri vers av Nichlas
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-28 09:30



Bookmark and Share


  ankii
Du fångar in denna känsla väldigt bra, känner igen mig totalt.

Tack
2006-06-05

  karamellen
Så vemodigt....Berör hjärtat och väl skrivet.

"Bränner mitt sargade hjärta
till minnet av den jag var"

*suckar sorgset*
2006-04-30

    Regina E
Stark, mörk och vacker dikt, speciellt "bortglömd i en tanke som inte existerar" - som två negationer i samma mening. Fint skrivet!
2006-04-28

    Fatima
En välskriven dikt. "Förlorad i en värld som aldrig glimrar
bortglömd i en tanke som inte existerar"
tyckte jag speciellt om. Men även helheten med dess vemodiga känsla. Du skriver med målande formuleringar.
2006-04-28

  Teresia Ridell
Smärtsamt väl fångat !
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas