Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Farväl vackra drömvärld


Farväl.

Gammal frukt på ditt äppelträd
Ängar som viker för vinden
En liten kärra med blommor i
Och en gammal gunga i linden.

Farväl vackra drömvärld
Och vänta på mig Tills ett år har blivit förflutet
Farväl vackra drömvärld
Vänta på mig För jag vet, att snart kommer slutet.




Fri vers av Tidslös
Läst 530 gånger
Publicerad 2004-09-15 14:23



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fin och vemodig dikt
jag gillar vemod
Bra \\ Ola
2004-09-15

  Stragedi
jätte bra skrivet
2004-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös