Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlust.

jag har ingen aning
jag har förlorat dem alla
det är sent i januari
jag har inte riktigt svalt det ännu
att det är nytt år
och jag har förlorat dem
vägarna framför mig
vilar i skuggor

inte ens du
finns här längre
du är mestadels grå
jag tror jag förlorade dig också
någonstans under nyårsafton

jag är helt ensam nu
med ingenting i mina fickor
förutom mina hål
samma som alltid
och alla mina tankar
som håller mig vaken nätterna igenom

jag har ont i bröstet
jag vet inte varför
jag är rädd att detta kan vara slutet
och kanske kommer jag aldrig att veta
denna dag idag kan vara den sista
eller imorgon
eller kanske var det igår
och detta är bara ett eko av ett liv
som försöker att förstå
att det redan, faktiskt, är över

utan någon existens
finns inga ledtrådar
antar jag
och heller inga vägar
bara skuggor
och sen,
ingenting

 

© Januari 2016

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-17 19:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fina metaforer i välskriven text om ensamhet och sorg.
2016-01-18

    Askanden
jag är helt ensam nu
med ingeting i mina fickor
förutom mina hål


Snyggt.
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP