Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går och bär på allt, men mest på längtan....


Jag bär på allt!


Jag bär på en inre längtan,
att finna mitt hjärtas hem.
Jag bär på flera stycken,
på att övervinna dem.

Jag bär på inre trygghet.
Jag bär på inre ro.
Jag bär på sårbarheten,
och lyckan är min tro.

Jag bär på självinsikt.
På lugnet och på frid.
Jag bär på livets mening.
På tankar som tar tid.

Jag bär på mycket mera.
På ögonblicken flera.
På kärleksbekymmer,
och på stora, tunga stenar.

Jag bär på allt, som inuti mig rymmer.
Och på mycket, mycket mera!

27/4 - 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-04-28 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel