Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sväljer dig hel








Kom i Min mun

och Jag ska äta

hela Dig

som efterrätt




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 488 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-20 21:46



Bookmark and Share


  Quasimodo
En text som slukar och en skön bild till det!
2016-08-28

    Marica Dahl
;) Härligt erotiskt laddad text, men det kan ju vara en tolkningsfråga... Gillar att texten inte är övertydlig utan får läsaren att associera fritt!
2016-01-21

  Lars E Jönsson
I min tolkning erotisk, om man ser på bilden.
2016-01-21

    ej medlem längre
sköljer skönt över tandklipporna..

retsamt Hel;
kommer mätt+
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa