Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strategier


sömnlöshet

nähä
inte i natt
det går inte
om jag vore en katt
skulle jag inte vara sömnlös
men jag är tyvärr människa
vänder och vrider mig
gör det riktigt bekvämt för mig
omöjligt
är hungrig
tar en knäckebrödsskiva
det har varit många intryck idag
jag har haft roligt
jag har haft det oroligt
livet snurrar på och jag med livet
orkar inte läsa mig till sömns
kan inte koncentrera mig
läser samma rad om och om igen
Min vän
Sömnen
när kommer du igen
kanske leka med tangenterna och se vad som händer
och fötter
trötter
men nej och åter nej
allt som behöver göras inför gryningen är gjort
det gick ganska fort
jag lägger mig och vilar
i full förvissning om att morgondagen blir seg




Fri vers (Prosapoesi) av monique elenius
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-21 01:56



Bookmark and Share


  genni VIP
Ja, seg blir man när sömnen inte vill infinna sig.
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

monique elenius