Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att fritt tolka Bob Dylans What was in your mind


Jag har slutat önska

Vad finns i ditt sinne?
Jag kan inte förstå
vad finns i mitt minne
när jag såg dig gå?

Jag tycker ju om dig
du tycker om mig
men kan det bli bättre det vi har
så säg!

Vi är hemliga väsen
och jag är inte kräsen
när du säger nej
jag är bara en ödmjuk liten tjej
när du ser på mig.

Oftast är du inne i dig
och märker inte hur du sårar mig
Så nu ska vi vara var för sig
en tid framöver
tills allt löser sig.

Vi möts och vi skiljs åt
det går inte att göra nåt åt
Jag saknar dig mera
när du inte är här
där jag är
Men du vill nog inte komma för när`

Vad är det du vill ha?
Kan jag bara få va ?
Ensam ett tag
Vi ses ju senare idag.




Fri vers (Fri form) av monique elenius
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-24 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monique elenius