Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsaknaden av tystnad,


Tystnaden

Tystnaden

Jag minns dig
du var så underbar rogivande och kravlös.
Jag längtar efter dig
mer än ord kan beskriva.

Nu är det ett larm i huvudet all min vakna tid.

Du finns bara när jag sover.
Skulle vilja ha dig tillbaka när jag är vaken.
Så skönt det var
att meditera till dig.
Ljuva balsam för min själ.




Fri vers (Fri form) av monique elenius
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-31 21:15



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det ligger ju i betraktarens öga, men den här säger mycket om din person och goda potential. En riktig pärla.
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

monique elenius