Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mystik


Magi

Rymdens mystiska ljus för oss vidare i livet.
Är det alla givet?
Ja, må vi glädja oss av de magiska ögonblicken som kommer och går.
Att få ha våra egna upplevelser.
Hela vårt liv är mystiska omständigheter som gör att vi växer i själen och anden, tack vare de magiska erfarenheterna vi samlar på oss.




Fri vers (Prosapoesi) av monique elenius
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-03 19:25



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Orden "egna upplevelser" står mitt i dikten och känns också centralt.
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

monique elenius