Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andrum


Mellanrum

Jag skapar mig ett mellanrum
tar en paus
från det vanliga
och mellanrummet mellan oss består
av tystnad, för att senare övergå i samtal
Mellan dig och mig
finns olika mellanrum.
Du är i köket
jag i sovrummet
Det finns en hall och ett vardagsrum
mellan oss.
Det är bra så
vi tillhör varandra ändå.




Fri vers (Fri form) av monique elenius
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-03 22:02



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Den sista raden sprudlar för mig av stilla glädje.
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

monique elenius