Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naturens cirkel


Blad och löv

Nu kommer jag
spränger knoppen.
Gröna fina jag, ger dig frisk luft att andas.
Är jag inte vacker ung och ger jag dig inte hopp för framtiden?
Du visste att jag skulle komma och här är jag, ta emot mig med glädje
i ditt hjärta.

Till hösten ska jag få olika färger
sedan singlar jag ner förtorkad. Döden dö.
Du bränner upp mig.

Men min dotter kommer efter mig, fnittrar tisslar och tasslar med sina syskon,,
lika grön o vacker som jag är nu.
Du
Vänta så får du se.




Fri vers (Fri form) av monique elenius
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-04 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monique elenius