Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återklang och bekräftelse


Resonans

Resonans

När vi talar med varandra
uppstår resonans
ibland
Det blir till ett band
mellan oss
att förstå varandra till fullo
är få förunnat
när det sker
att vi nästan kan läsa varandras tankar
behöver vi inte säga så mycket

En klangbotten
underbar musik
kan man likna det vid

Vi spelar gitarr
vi sjunger
hittar på nytt
kreativiteten strömmar
inspirationen kopplas på
det är vi två
och det räcker.
Vi ska vara glada att vi har varandra
Vi dansar på frekvenserna och vibrationerna
vi leker med ord
här på vår jord.




Fri vers (Fri form) av monique elenius
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-05 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monique elenius