Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto. En midvinter eftermiddag., idag 21 januari klockan 15.20


UR FÅGELPERSPEKTIV

Vacker är värld
skön snötäckt jord
skira blåvita skyar
om jag vore
svala skulle ila
örn skulle sväva
ängel
utan inte ännu
skulle lyfta på vingar
högt upp i höjder
skulle se
renvita snöfält
glöda i solen
i sina vita vinterskrudar
stå ståtliga gröna granar
sjöar gölar
åars älvars slingring fåror
inga böljor stilla frusna
jag vore stunds konung
skulle upptäcka
hur vacker är värld
hur skön snötäckt jord!

© Heikki Hellman 2016-01-21




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 445 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-21 10:45



Bookmark and Share


  aol
När du skriver om naturen är du som bäst vännen verkligen så fint lyriskt,och dina bilder så inpassande fina,
2016-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det skulle vara härligt att se det hela uppifrån...fint beskrivet och ett vackert foto...
2016-01-22

    ej medlem längre
Fin och vacker lyrik med Ditt säkra öga för bra foto dessutom.
2016-01-21

    ej medlem längre
Vacker betraktelse över den vintervita naturen!
2016-01-21

  Linda CH VIP
Väl valda ord flätade till ett vackert vinterpoem!
2016-01-21

    ej medlem längre
En vacker bild till en mycket vacker text.
2016-01-21

    sajo
Den här fullkomligt gick rakt in i mitt inre och fastnade där. Bokmärke och applåder. Bra rytm.
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman