Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klor av guld



Dikterna kommer och går

försiktigt försökande

över himlahuvudet

som änglalika ungsparvar

med klor av renaste guld

Vem skulle kunna skriva dom?

Vem skulle kunna låta dom falla

mot vår tid?




Fri vers av marc
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-22 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc