Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad av kärlek


Mina händer följer
de fjäderlätta spåren av Dina
vandrar njutningsfullt
låter huden sensuellt
och innerligt minnas
allra skönaste smekning
en ljuvlig mersmak
av pirrande glädje 
i vartenda litet skrymsle
och vrå



Du fyller hela mitt väsen
skapar mening
med morgondagen
och låter mig alltid
vara allra vackrast av alla



Tankarna får lungorna
att andas kärlek
spridande underbar värme
som ett evigt böljande lyckorus
i denna längtande trånande kropp
som så snabbt svarar
på minsta ömhetsbetygelse
från Din underbara


... och vars förälskade blodröda hjärta 
nu slår
för livet
                                                                                                                                                    
                                       och för Dig




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-22 16:11



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Oj, oj! Här rungar det härligt ångande förälskelse. Det är något alldeles särskilt med den där heta åtrån som är så fantastiskt stark, och berusande - och här fångar du in det så ljuvligt väl.

Ryser behagligt och njuter, för nickande, med uppmuntrat leende säger till Diktjaget: Ha! Syns ju lång väg hur du känner! Hela du strålar
2016-01-23

  Lars Hedlin
Toner av liv värme kärlek åtrå ja allt :) kram
2016-01-23

    AgnesKenshin
vill också vill också känna o ha d så här (igen)... åååååååååååååååååå helt enkelt underbar text!
2016-01-22

  Peter Stjerngrim VIP
:)

2016-01-22

  Sommarina VIP
Härligt
Precis så....
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP